Biljettinformation inför Västerviks IK:s hemmamatcher säsongen 2021/22

29 september 2021 00:00
Biljetter

Med de nu återinförda publikrestriktionerna finns det 100 ståplatsbiljetter tillgängliga till VIK:s hemmamatcher. Biljetterna säljs endast via biljettlänken här på vikhockey.se. Se länk nedan. Biljettkassan i Plivit Arena kommer inte att vara öppen under tiden som publikrestriktionerna gäller.


– Här köper du din biljett

Restriktionerna tillåter endast sittande publik så även på ståplats. På ståplatsläktaren har vi placerat ut bänkar på vartannat steg för att klara av att hålla distanseringen framåt och bakåt.
På varje bänk sitter tre personer för att klara distanseringen i sidled. Bänkarna är markerade med randig tejp där vi INTE sitter. Det är inte tillåtet att flytta på bänkarna.

Sittplatssektionerna A – E är endast för säsongskortsinnehavare, privat och företag.

När köper din biljett står det ståplats men det är alltså en sittplats på ståplatssektionen.

Här köper du din biljett

Förtydligande angående biljetter vid flyttade matcher!

I den rådande situationen med samhällsspridning av Covid-19 som sker har det visat sig att HockeyAllsvenskans spelschema i allra högsta grad är levande materia. Matcher flyttas fram och tillbaka i tid, en motståndare ersätts av en annan på samma matchdag beroende på smittspridningen i lagen.

Vi får en del frågor kring vad som gäller för köpta biljetter till flyttade matcher. Grundregeln är att generellt gäller köpt biljett till avsedd match. Flyttas dag och tid för matchen gäller biljetten när den spelas. Nu på lördag den 22/1 utgår matchen mot BIK Karlskoga till ett nytt i skrivande stund ej fastställt datum. Biljetter till BIK matchen gäller inte som biljett till den uppskjutna hemmamatchen mot AIK som spelas i stället.

Vid en eventuell önskan om återköp matchbiljetter kontakta oss via mejl på [email protected] med begäran och information om vilken match och vilka biljettnummer det gäller. Återköpet sker sedan via biljettsystemet enligt den betalmetod som valdes vid biljettköpet.

Inga matchbyten av biljetter sker manuellt på kansliet, utan nya biljetter köps via biljettsystemet.