Ny webbshop för Västerviks IK:s supporterkläder lanserad!
Publicerad: 2019-09-20
Supporterkläder
Nu är det klart med ett nytt avtal som gäller merchandise för Västerviks IK. Klubben har slutit ett avtal med Sport Design Sweden och med start idag öppnar dels en webbhop och dels fylls Plivit Arenas fanshop på med helt nydesignade supporterkläder. Här kan du läsa om det nya samarbetet och hitta alla länkar du behöver för att kunna ekipera dig i de snyggaste kläderna i höst!

– Merchandise är ett område som vi känner att vi kunnat arbeta mycket bättre kring de senaste åren. Nu gör vi en ordentlig nysatsning tillsammans med Sport Design Sweden. Det känns oerhört roligt då vi kommer att få en förstklassig lösning med såväl produkter som distribution. Souvenirförsäljningen betyder mycket för oss, både när det gäller att bygga vårt varumärke och även som en betydande intäkt för föreningen, säger Per Embretsen, ordförande för Västerviks IK.

Avtalet innebär en rejäl nysatsning och förhoppningen är att färga läktaren med alla nya produkter.

– Med tio års erfarenhet och som merchandiseleverantör till över 200 idrottsklubbar i världen, bland annat Tottenham Hotspur, Sevilla och Toronto Maple Leafs är vi rustade att ta Västerviks IK:s produkter och försäljning till en ny nivå inför säsongen 2019. Vi är mycket glada över detta samarbete där vi kommer tillhandahålla ett helhetskoncept med allt ifrån en nylanserad webshop till att få fram produkter som säljs på arenan och andra ställen, säger Peter Gagneus, E-commerce Manager, Sport Design Sweden.

Västerviks IK är mycket glada över samarbetet och ser fram emot kommande säsong. På måndag till hemmamatchen mot Västerås kommer ett helt nytt sortiment att finnas till försäljning i fanshopen på arenan, samt i den nya webbshoppen som ni finner här och direkt åtkomlig lätt att hitta från klubbens webbsida www.vikhockey.se.

Följ gärna Instagramkontot @vasterviksikshop – då får du alla nyheter först om kollektionen – flera snygga plagg tillkommer inom kort!

Webbshopen VIKHOCKEYSHOP.SE öppen nu!

Webbmaster