VIK-TV: C More-highlights från VIK:s hemmaförlust med 1-2 mot Karlskoga
Publicerad: 2020-02-15
VIK-TV
VIK-TV presenterar highlights från fredagskvällens C More-sändning från Västerviks förlustmatch med 1-2 mot Karlskoga. Matchen vanns av BIK Karlskoga efter att första perioden blivit mållös, andra perioden slutat 1-1 och tredje perioden endast bjudit på ett BIK-mål. VIK:s Tim Wahlgren sköt 1-1-målet sju minuter efter BIK:s ledningspuck i andra perioden, men tre poäng hamnade i östra Värmland efter 60 minuter.

Den fullständiga matchrapporten med stillbilder, VIK-TV:s videomaterial och länkar till medias artiklar om matchen kommer senare på lördagsmorgonen.

Snabbrapporten med mer material från hyllningen av Mikael von der Geests minne finns här

Matchfakta

Västerviks IK - BIK Karlskoga 1-2 (0-0, 1-1, 0-1)

Mikael von der Geest, vila i frid

Före nedsläpp hedrade Västerviks IK nyligen avlidne Mikael von der Geests minne med en tyst minut. Här kan du se hela hyllningen från sändningen i C More