Härlig stämning under KarhuRun i idealiskt löparväder på måndagskvällen

8 juli 2019 23:42
KarhuRun

Västerviks IK arrangerade löpartävlingen KarhuRun för nionde gången under måndagskvällen och det blev ännu ett lyckat evenemang med mycket löparglädje hos de 471 deltagarna och fina resultat. Det svala vädret möjliggjorde många personbästatider och häftiga löpardueller i vuxenklasserna och hela 263 barn sprang i Knattelopppet Sparbanksloppet.


Måndagskvällen bjöd på utomordentliga förutsättningar för löpning och trots det kylslagna vädret hade många västerviksbor och turister letat sig till centrala Västervik för att heja på de över 700 löparna. Det var en strålande kväll för löpning i Västervik och i de två vuxenklasserna om löpning 6 kilometer noterades många fina tider.

På herrsidan vann Ludvig Danielsson från Tjälve IF i Norrköping på fina tiden 20:16, före David Kasselstrand från Länsförsäkringar (21:25) och 13-årige Max Österberg från Värmdö IF (21:46).

På damsidan vann Frida Michold från Team Forimp/Asics Frontrunner på tiden 22:47, endast en sekund före västervikslöparen Karin Lundin (22:48). Tredjeplatsen kneps av Maria Broo från IK Akele (25:59).

Du hittar alla resultat från KarhuRun 2019 på Racetimer här

Herrar

Damer

VT-gången

Västerviks IK Vill rikta ett hjärtligt tack till alla löpare, all publik, alla funktionärer och alla samarbetspartners som gjorde löparfesten KarhuRun 2019 möjlig!