Inför MODO Hockey i Plivit Arena på söndagseftermiddagen
Publicerad: 2019-10-26
Inför match
På söndag 27 oktober är det återigen match i Plivit Arena. Tabelltrean och forna SHL-laget, MODO Hockey, gästar. Ett MODO som kommer till Västervik med fem raka segrar, senast mot BIK Karlskoga hemma i Örnsköldsvik. VIK:arna jagar revansch efter nederlaget i Södertälje på fredagskvällen. Pucken släpps den ovanliga tiden 17:30.

Familjesöndag väntar i Plivit Arena. Ta med dig hela familjen och heja fram VIK:arna till seger mot topplaget MODO. Barn under 12 år har fri entré. Ungdomar mellan 12 och 18 år: 50kr. För biljetter, följ länken längre ner i texten.

Det är i skrivande stund oklart hur Karlin/Johansson formerar laget.

Dock förväntas inte Darren Nowick att vara tillgänglig. Mycket tyder på att amerikanen väntar en avstängning efter matchstraffet och anmälan till disciplinnämnden som han ådrog sig i fredags mot Södertälje SK.

Truppläget uppdateras här på webbsidan cirka två timmar innan matchstart.

{!A}

Köp din biljett redan nu, biljettlänken hittar du här.

Dagens matchvärd är ET Byggen.

{!B}

16.00 HYLLAN 2.0: SCHNITZEL MED CORDON BLEU MED KINGPINS TILLBEHÖR!

Hyllan 2.0 är det självklara stället för dig som vill ladda upp inför matcherna i HockeyAllsvenskan. Kom till Plivit Arena en och en halv timme innan matchstart, ladda upp med likasinnade över en god bit mat och något gott att dricka.

Denna match: Schnitzel Cordon Bleu med Kingpins tillbehör. Pris: 249 kr/person. Har du säsongskort? Då äter du för endast 149 kr. Först till kvarn! Restaurangen öppnar klockan 16.00, välkommen!

Boka bord och matchbiljetter via telefon hos: Mia Gustafsson 070-270 03 67, eller mail: [email protected]

After game - extra barn- och ungdomsfokus i bortakiosken - träffa a-lagsspelarna!

Ungefär två av a-lagsspelarna kommer att finnas tillgängliga, denna gång i kiosken vid bortaläktren (istället för i Rinkside Bar) för att träffa yngre fans och andra intresserade efter slutsignalen.

Ta chansen att ställa frågor eller be om autografer! Kanske undrar du något om en specifik matchsituation? Eller något annat som du funderat på eller vill berätta för VIK:arna i a-laget?

Filip Jillehed