Första Partneravtalet klart inför säsongen 2020/21!
Publicerad: 2020-04-17
Sponsring
#1 Vi gör det tillsammans! Västerviks IK:s första partneravtal inför säsongen 2020 – 2021 signerades igår. Det med en av våra huvudpartner Tjustbygdens Sparbank. Det är ett samarbete som går tillbaka så långt som till klubbens bildande.

Västerviks IK och Tjustbygdens Sparbank har under flera år utvecklat sitt samarbete, och med ingången av det nya avtalet ges möjligheter att fördjupa det samarbetet ytterligare.

”Magnus Nilsson, föreningsutvecklare, Västerviks IK säger, att det i år med all den osäkerhet som råder i vår omvärld känns extra bra att tidigt få ett kvitto av en våra viktigaste partners att de tror på framtiden och VIK. Vårt samarbete har under de 20 år som jag varit ansvarig för kontakterna gått ifrån logotypexponering. Till att både breddas och fördjupas med varumärkes, utbildnings, ledare och organisations-utvecklande projekt. Det är något som jag både hoppas och tror att vi tillsammans ytterligare kan utveckla inom nya områden.”

”Mats Hasselquist, VD på Tjustbygdens Sparbank, säger att Sparbanken fortsatt vill vara med och skapa förutsättningar för en hållbar utveckling av hockeyn i Västervik, med fokus på föreningens breda barn-, ungdoms- och juniorverksamhet. Genom att förnya vårt samarbetsavtal med Västerviks IK visar vi att det trots rådande omständigheter ändå är viktigt att planera för en mer optimistisk framtid, och också visa att vi genuint vill att människor, företag och föreningar ska kunna fortsätta växa och utvecklas.”

Ta hand om er tills vi ses igen!

Västerviks Ishockey Klubb Marknadssektionen

Conny Pettersson