Västerviks IK förstärker sin Marknadsorganisation
Publicerad: 2022-04-13
Organisation
Västerviks IK förstärker sin Marknadsorganisation med en Försäljningschef-Partners. Det blir tidigare spelaren Joakim Englund som VIK anställer.

Västerviks IK anställer Joakim Englund som Försäljningschef för Partners och Sponsorer. Han tillträder sin tjänst efter påsk. Joakim har ett förflutet som spelare i VIK under åtta år och var med i VIK:s klättring genom seriesystemet. Han var med i laget som tog steget upp i Hockeyallsvenskan säsongen 15/16 och spelade sedan två säsonger på den nivån. De senaste åtta åren har han arbetat på Västerviks Tidningens säljavdelning.

VIK behöver stärka sin befintliga marknadsorganisation som under en längre tid drivits av ideella krafter. De har gjort en bra jobb men VIK behöver jobba mer intensivt och professionellt med den del av föreningens verksamhet som utgör en av de viktigaste intäktskällorna. Marknadsorganisation kommer även fortsättningsvis att bestå av ideella krafter men under ledning av Joakim Englund.

Styrelsen i VIK är mycket glada att kunna knyta till sig Joakim som har en mångårig historia i VIK som ishockeyspelare. Joakim har dessutom ett brinnande intresse för ishockey men också ett stort hjärta för VIK.

Hela VIK välkomnar Joakim!

Styrelsen i VIK genom Anders Wiman Ordförande

Västerviks IK