Kampen för rekord på VIK-kronan går framåt!
Publicerad: 2019-02-06
VIK-kronan
Västerviks IK satsar på att slå rekord både på antalet besökare i ishallen och på antalet sponsrade VIK-kronor som klubbens samarbetspartners och andra givmilda satsar per besökare på måndagens VIK-kronanmatch mot Björklöven. Målet är satt till 250 kronor, en bit över gällande rekord på 225 kronor. Idag onsdag, fem dagar innan matchen, passerades 216 kronor. Det gör att endast 34 kronor återstår för att nå målet.

Västerviks IK satsar på att göra måndagens VIK-Kronanmatch mot Björklöven till en riktigt folkfest för hela familjen. Alla som kommer till Plivit Trade Hallen bjuds på gratis korv före nedsläpp och de tre populära maskotarna Lysse (Västervik Resort), Edvin (Tjustbygdens Sparbank) och Mica (ICA Maxi) kommer att se till att alla godissugna barn får något gott.

Ju fler som kommer till ishallen och går på gratismatchen, ju mer pengar får VIK från alla företag och privatpersoner som sponsrar entrépengen på måndagskvällen. Förhoppningen är att nå en fullsatt ishall, på lite över 2400 personer, men som hallen ser ut är klubben nöjd om publiksiffran klättrar över 2000 åskådare.

{!A}{!B}

Ta med dig någon på matchen som inte brukar gå på hockey nu när det är gratis, vem vet: Kanske är det det roligaste dom sett när dom är med på matchen?

Företagare eller privatpersoner som inte blivit kontaktade av klubben ännu, men ändå vill stötta VIK-Kronan kan hitta all info i länken nedan. Välkommen!

Läs mer om rekordförsöket här

Läs mer om VIK-kronan och se vilka som hittills har gått med och stöttat VIK-kronanmatchen här

Fredrik Blom