VIK-TV: Träffa Mikael Johansson, ny assisterande coach i VIK!

23 juli 2018 08:00

Det är inte bara på isen som Västerviks IK har stor förnyelse denna säsong, även i båset finns nykomlingar för klubben. VIK-TV träffar nye assisterande coachen Mikael Johansson under sommarträningen.


Men det är knappast någon nykomling på svensk hockeys högsta nivå: 51-årige Mikael Johansson kommer till VIK efter att tränat lag som Mora IK och Djurgården i SHL och Vita Hästen i HockeyAllsvenskan, efter en rent enastående aktiv hockeykarriär med mängder av titlar och utmärkelser.

Men det är knappast någon nykomling på svensk hockeys högsta nivå: 51-årige Mikael Johansson kommer till VIK efter att tränat lag som Mora IK och Djurgården i SHL och Vita Hästen i HockeyAllsvenskan, efter en rent enastående aktiv hockeykarriär med mängder av titlar och utmärkelser.Men det är knappast någon nykomling på svensk hockeys högsta nivå: 51-årige Mikael Johansson kommer till VIK efter att tränat lag som Mora IK och Djurgården i SHL och Vita Hästen i HockeyAllsvenskan, efter en rent enastående aktiv hockeykarriär med mängder av titlar och utmärkelser.
*Mikael Johansson med på VIK:s sommaträning hoa Actic i Västervik.*

Läs artikeln om när Mikael Johansson presenterades som assisterande tränare här.