Eterni och Västerviks IK fortsätter sitt samarbete
Publicerad: 2022-06-10

Joakim Englund & Västerviks IK är glada att Eterni Sweden (tidigare Monera Resurspartner) tecknat ytterligare partnerskap med VIK för kommande verksamhetsår.

-VIK har bevisat att det går att gneta på med mindre medel, samtidigt krävs det att vi alla besöker matcherna och att företag visar sitt partnerintresse. Att samarbeta med VIK känns självklart om man vill vara en del av Västerviks affärsliv, säger Michael J Gross, Regionchef på Eterni Sydost.

-För oss inom Eterni koncernen har det aldrig varit en fråga om att inte finnas i ett sammanhang med Västerviks IK, det är ett sammanhang där vi som företag syns, har en kontaktyta och mötesplats för kunder och konsulter, Patrick Hansson, VD, Eterni Sweden AB.

-Västerviks IK förenar hela Västerviks kommun i framåtanda, hockeyn skapar känslor, gemensam mötesplats och inflyttare har hört talas om Västervik, vilket är oerhört viktigt för en kommun som Västervik. Vi som företag verkar i ”mittcirkeln” och har kontakter med alla, ska ju självklart vara en del av detta, säger Michael Gross.

Eterni Sweden bedriver bemannings-och rekryteringsverksamhet inom främst industri, lager & logistik samt kontor samtidigt som allt fler företag och organisationer anlitar Eterni för olika rekryteringsuppdrag på tjänstemannasidan allt ifrån administratörer till VD poster.

Mer om Eterni Sweden hittar du här

Pontus Magnusson