VIK-TV: VT:s familjedag med Västerviks IK på ICA MAXI Västervik

7 september 2019 14:52
VIK-TV

Västerviks Ishockey Klubb öppnade hockeysäsongen 2019–20 med en härlig familjedag lördagen 7 september tillsammans med klubbens partners ICA Maxi och Västerviks-Tidningen. På plats hjälpte hela a-laget till med att sälja rabatterade säsongskort till VT:s prenumeranter, samt att prata med fans och skriva autografer.


Västerviks IK öppnade hockeysäsongen med en härlig familjedag 7 september tillsammans med klubbens partners ICA MAXI Västervik och Västerviks-Tidningen på VT:s familjedag. VIK sålde säsongskort på E-läktaren och a-laget minglade runt med intresserade VT-prenumeranter och fans större delen av lördagen.

Här kan du se det stora intresset för VIK:s rabatterade säsongskort och för att umgås med Västerviks a-lagsspelare under lekfulla former på parkeringen framför ICA:s entré i Västervik. Dessutom intervjuer med Erik Gustafsson, ICA:s Katharina Arvidsson, VIK:s föreningsutvecklare Magnus Nilsson och även med Emil Alba.

Stort tack till Västerviks-Tidningen och ICA MAXI Västervik för en toppenfin familjedag!

Intervjuer med VT, Erik Gustafsson, Katharina Arvidsson på ICA MAXI, Magnus Nilsson och Emil Alba.

Stanna gärna kvar till bonusmaterialet på slutet, då göteborgaren och skaldjursentusiasten Niklas Folin lär tre av VIK:s transatlanter att uppskatta svenska räkor...

Familjedag på ICA Maxi

Se gärna mer material från familjedagen på ICA Maxi Västerviks Facebooksida här

Uppdaterat med tävlingsvinnare och rätta svar!

Resultat från tipstävling vid Västerviks IK: s familjedag på ICA Maxi.

En tipstävling som visade sig vara en svår utmaning. Ingen deltagare klarade av att svara rätt på alla tio frågor. Hans Johansson och Mattias Karlin var dem som lyckades bäst med 8 rätt. Grattis säger vi till er!

Priser från ICA Maxi & Västerviks IK finns att hämta på Västerviks IK:s kansli. Det gäller även övriga åtta vinnare där åtta deltagare svarade rätt på sju frågor.

Cecilia Johansson

Marcus Rydh

Malin Johansson

Alf Beckius

Sune Axelsson

Yngve Wiman

Magnus Fahlström

Hans Pettersson

Frågor med rätt svar på tipsfrågorna: