Slutspelsserien pausas

13 mars 2020 13:39
Corona

Västerviks IK:s slutspelsmatcher pausas efter nytt beslut från HockeyAllsvenskan under fredagen. Ingen match kommer att spelas på fredagen och pausen gäller tills vidare, tills det är säkert att återuppta slutspelet. VIK kommer att behöva hjälp för att klara situationen. Köp gärna så kallade virusbiljetter via Swish och hjälp VIK att klara bortfallet av intäkter.


Vid lunchtid på fredagen kom en nyhet från HockeyAllsvenskan, där man skrev bland annat:

"HockeyAllsvenskan har tillsammans med Svenska Ishockeyförbundet beslutat att tillfälligt pausa allt spel i Hockeykvalet. Detta gäller omedelbart vilket innebär att kvällens planerade matcher i Slutspelsserien ej kommer spelas och inte heller match tre i den HockeyAllsvenska Finalen mellan Björklöven och Modo imorgon, samt alla kommande matcher.

Beslutet är taget med anledning av det pågående utbrottet av Corona-viruset och den globala pandemi som råder och syftar till att säkra hälsan för spelare, ledare, domare och övriga involverade samt att minska den smittospridningsrisk som föreligger.

Pausen råder tills vidare och säsongen kommer att återupptas om och när det bedöms säkert att fortsätta spela för alla inblandade."

Läs hela HockeyAllsvenskans inlägg här

Vid återköp av biljetter som är köpta på Ica Maxi, kansliet eller webben, kontakta VIK:s kansli:

Peter Helgesson

Telefon: 0702785580 Mejl: [email protected] Måndag-fredag: 09.00-14.00

VIK-supportrar som vill hjälpa Västerviks IK att överleva utan publikintäkter i slutspelet kan föra över motsvarande summa som dom hade tänkt spendera på biljett och fika till VIK:s swishnummer.

Västerviks IK:s a-lags swishnummer är: 123 66 644 94.

Läs mer om swishkampanjen här