Publicerad: 2018-11-05

Västerviks IK VS Gislaveds SK  12-1

(6-0, 4-1, 2-0)

1:a Perioden

Vi kommer ut med bra intensitet från start och efter 2 min gör Hampus Sjöblad 1-0 framspelad av Anton Harrysson. Efter målet har vi några halvchanser men det dröjer tills 9:e minuten innan 2-0 Kommer och det är Manfred Träff Williams som gör 2-0 ass Calle Jacobsson Bara 40 sek senare gör Gabriel Ringdahl 3- 0 på egen hand. Vi klarar därefter av ett bp mycket bra och när vi får pp kan Hampus Sjöblad sätta 4-0 på retur ass Liam Tampöld och Arvid Fagerström .Direkt efter tekningen så sätterViktor Lounis dit 5-0 ass Fredrik Nelson. Med 4 sek kvar av perioden kommer 6-0 genom Manfred Träff Williams som blir snyggt framspelad av Björn Jiborn

2:a Perioden

I pausen pratar vi om att fortsätta spela trots stor ledning. Vilket vi också gör i inledningen och 7-0 Kommer efter ca 2 min efter bra tryck i zon och det är Calle Bùlow som sätter den med ett bra backskott.ass Arvid Fagerström. 8-0 gör Ville Torstensson framspelad av Viktor Lounis och Gabriel Ringdahl efter ca 4 min. Efter det har vi några pp lägen där det blir lite för mycket passningar och för lite chanser.Gislaved kan även spräcka nollan till 8-1 . Minuten senare kan Hampus Sjöblad fullborda sitt hattrick till 9-1 ass Björn Jiborn. Hampus Sjöblad får chansen att göra,sitt fjärde mål när vi får straff, men sen här gången missar han. 10 -1 kommer 30 sek senare i pp och målskytt är Alexander Rhen ass Ville Torstensson

3:e Perioden

Första 10 min av perioden är dagens sämsta då vi ägnar oss åt mycket solokörning och slarvar med det mesta. Mest positiva är att vi klarar av 3 -5 spel i 1 1/2 min. Med 6 minuter kvar kan Björn Jiborn göra 11- 1 ass Alexander Rhen. Med 4 minuter kvar kanViktor Lounis göra 12 - 1 i pp framspelad av Gabriel Ringdahl

Analys:

Vi gör en riktigt bra första period där vi är grymt effektiva och gör alltså 6 mål och mer eller mindre avgör matchen. Andra perioden är inte lika bra som första även om den är okej. Sista periodens första 10 min är slarviga och efter vi tagit Timeout så avslutar vi på ett bra sätt. Alltid skönt att få göra många mål och bättra på målskillnaden.