Information till innehavare av VIP/företags och säsongskort inför MoDo matchen 24 september.

19 september 2021 10:00
Biljetter

Matchen omfattas av pandemirestriktioner och endast innehavare av VIP/företags och säsongskort kommer att ha möjlighet att se den på plats i Plivit Arena. I och med att restriktionerna hävs senare i september är MoDomatchen den enda av VIK:s hemmamatcher som påverkas av restriktionerna.


Restriktionerna kräver att det är ett avstånd på 1 m mellan varje sällskap både till höger, vänster, framför & bakom. Det gör att den placeringen med fasta platser/stolar som ni bokat inte kommer att vara möjlig att använda vid MoDomatchen.

Publikantalet kommer max att vara 300 personer vilket gör att distansering mellan olika sällskap på läktaren inte kommer att vara ett problem. Maxantalet personer i ett sällskap får uppgå till 8 personer.

Precis som under försäsongsmatcherna kommer vi att använda oss av frisittning vid MoDomatchen. Udda stolsrader är avstängda för att klara distanseringen framåt och bakåt. Först till kvarn principen gäller. Vilket i praktiken innebär att när ni kommer till matchen väljer ni vilken av raderna 10, 8, 6, 4 & 2 ni vill sitta på, valfri sektion.

På raden placerar ni er så långt in det är möjligt med hänsyn till att det skall vara 2 tomma platser till nästa sällskap.