COOP samarbetar med HockeyAllsvenskan

11 februari 2021 12:00
Sponsring

Nu kan du stödja din klubb i HockeyAllsvenskan med dina Coop-poäng. Coop fördjupar sitt samarbete med HockeyAllsvenskan och blir ny hållbarhetspartner. Ett nytt inslag i samarbetet är att Coops kunder nu kan använda sina medlemspoäng för att stötta ungdomsverksamheten i sitt favoritlag i HockeyAllsvenskan. Utöver det innebär samarbetet också att Coop stöttar alla lag i ligan i år med miljömärkt tvättmedel från Änglamark.


Ett viktigt inslag i det fördjupade samarbetet är att man som Coop-medlem kan stötta sin allsvenska hockeyklubb genom att skänka ett bidrag för poängen man samlat in genom att handla på Coop. Pengarna går oavkortat till den valda klubbens ungdomsverksamhet.

– Vi tycker att det här är ett riktigt bra samarbete där alla är vinnare. Det är speciellt viktigt i dessa tider då idrottsrörelsen har det svårt i och med den pågående pandemin. Vi ser fram emot en spännande säsong och kommer att se till att våra medlemmar är medvetna om denna möjlighet att stötta sitt lag även fast de inte kan vara på plats, säger Anton Nyman, Chef Strategiska Partnersamarbeten Coop.

– HockeyAllsvenskan vill vara en aktiv aktör i hållbarhetsfrågor och hoppas kunna inspirera, uppmuntra och ibland kanske utmana övrig sport att göra gott för samhället. Att tillsammans med Coop dels kunna stötta ungdomsverksamheten i våra klubbar men också se till att vi tvättar miljövänligt med Änglamark känns alldeles underbart, säger Gabriel Monidelle, tf VD HockeyAllsvenskan.

Som hållbarhetspartner kommer Coop även att stötta alla klubbar i ligan i år med miljömärkt tvättmedel från Änglamark, motsvarande hela 20 000 tvättar. Coop kommer även att presentera årets poängkung, efter varje omgång och även den spelare som blir poängkung för hela säsongen. Både spelaren som vinner poängligan och klubben han representerar erhåller i år ett pris av Coop.

Här kan man donera sina poäng: Coop-medlem/poangshop/hockeyallsvenskan/

Om Coop

Coop är en av Sveriges största dagligvarukedjor som levererar prisvärd, hållbar matglädje och har mer än 800 butiker från Katterjokk i norr till Smygehamn i söder. Coop har sedan 2008 erbjudit näthandel av mat och vår butik på coop.se når drygt 60 procent av de svenska hushållen med hemleveranser och våra matkassar går dessutom att hämta i alla våra butiker. Coop rankas som ett av Sveriges mest hållbara varumärken och har störst andel ekologisk försäljning i branschen. Totalt omsätter Coop i Sverige 43 miljarder kronor och har över 22 000 medarbetare.

För mer information om Coop besök: coop.se