Köp kompispaket, fyra biljetter till specialpris!
Publicerad: 2019-11-12
Biljetter
VIK-supportrar som tycker om att gå ihop på hockeymatcher har vi gott om, här kommer det ett riktigt fint erbjudande om man går ihop fyra och fyra: Västerviks IK har tagit fram två olika kompispaket som passar perfekt för kompisgänget eller för familjen. Sittplatskompispaketet med fyra sittplatser för 548 kronor och ståplatskompispaketet med fyra ståplatser för 396 kronor. Läs allt om kompispaketen här!

Sedan säsongsstarten i år har vi haft färre åskådare vid Västerviks IK:s hemmamatcher i HockeyAllsvenskan än någon av de tidigare tre säsongerna. Vi som varit med under flera säsonger har noterat att flera personer som funnits på plats vid matcherna under tidigare säsonger inte är det lika ofta i år. Några vet vi har gått på matcherna med en eller flera grannar eller kompisar.

För att ge våra supportrar som bestämmer sig för att gå på våra matcher tillsammans ett riktigt fint erbjudande har vi tagit fram två Kompispaket för fyra personer, där man väljer om man vill sitta eller stå enligt nedan.

Genom att erbjuda Kompispaket hoppas vi att fler väljer att se våra matcher på plats i Plivit Arena. För att heja, klappa och bidra till att stämningen är på topp och att blir jobbigt att komma som motståndare till Västervik.

Kompispaket - sittplats

Perfekt för kompisgänget! Välj fyra sittplatsbiljetter på valfri sektion till bästa priset 548 kr. Hockey ska upplevas på plats i Plivit Arena, och tillsammans blir upplevelsen ännu bättre!

Kompispaket – ståplats

Sjung för vårt rödblå lag tillsammans med polarna! Paketet innehåller fyra ståplatsbiljetter för 396 kr. Det ska vara billigt att uppleva Västerviks IK på plats i Plivit Arena!

Här finns all info om biljetter

Direktlänk in i biljettsystemet om du redan bestämt dig och ska köpa ett kompispaket direkt

Webbmaster