Snabbrapport: Västervik förlorade mot Timrå IK på lördagseftermiddagen
Publicerad: 2020-02-22
Snabbrapport
Västerviks IK spelade bortamatch mot Timrå IK på lördagseftermiddagen och även om Timrå kom ut mycket starkt i första perioden, bland annat med två ribbskott, skulle det dröja tills första målet föll. I andra perioden kom de istället, då Sebastian Ohlsson, två gånger Jonathan Dahlén och Sebastian Hartmann gav hemmalaget 4-0 i ledning. Då fick VIK:s keeper Arvid Ljung nog och bytte med Adam Åhman, trots att Ljung egentligen inte bör lastas för något av målen. Därefter reducerade Erik Ullman innan andra perioden avslutades med tre matchstraff på Emil Berglund och Oskar Pettersson för fighting, samt målskytten Hartmann som satte en ful och framför allt mycket onödig tackling i ryggen på Peter Krieger i slutsekunden av perioden. Tredje perioden blev chansfattig och endast matchens bäste på isen Sebastian Ohlsson gjorde mål, 5-1 som också blev slutresultatet.

Den fullständiga matchrapporten med stillbilder, VIK-TV:s videomaterial och länkar till medias artiklar om matchen kommer på söndagsmorgonen.