Publikinformation inför Björklöven
Publicerad: 2023-11-07
Inför match
Ikväll är det åter dags för match i ACT-Hallen. Björklöven gästar Västervik och det blir tredje mötet den här säsongen. Restriktionerna fortsätter som tidigare. Alla hänvisas till huvudentrén samt bortastå för bortalagets supportrar.
Vi uppmanar att komma i god tid så alla hinner in i tid.

Publikinformation!

Tisdag 7 november kommer Björklöven på besök till ACT-hallen och portarna öppnar som vanligt kl.17.30.

För att evenemanget ska kännas tryggt och säkert för dig som publik kommer samtliga besökare att visiteras utanför entrén. Du kan underlätta för visiteringspersonalen genom att öppna eventuell jacka samt tömma fickor. 

Nu införs ett totalförbud mot införsel av väskor vid besök på våra matcher. Detta efter ett beslut från Polismyndigheten som bland annat gäller alla större idrottsevenemang. Undantag får göras för personer med barn som har behov av skötväska. Undantag gäller också på grund av medicinska skäl. Kontroll av väskan genomförs av behörig personal vid entrén. Åtgärderna gäller tills vidare.

OBS! Detta gäller även handväskor.

Det är inte tillåtet att ta med föremål in i arenan, exempelvis cykelbatteri, paraplyer etc. Det är heller inte tillåtet att ta med en flaska med egen dryck.

Entréer

Huvudentrén är öppen för alla. VIP-säsongskort använder också huvudentrén från och med nu! Bortastå öppet som tidigare för bortasupportrar.

Supporta vårt lag!

Ta på dig matchtröjan och halsduken, sjung med och heja! Souvenirbutiken är öppen när entréerna öppnar.

Vi har en tifo-grupp som består av ett fantastiskt gäng ungdomar som skapar tifon på sin fritid. Stötta gärna detta initiativ genom att ge ett litet bidrag till 076-856 58 67 så får vi njuta av många härliga inramningar. #tillsammans

Försäljning         

Entrékiosken och klockankiosken (i hörnet under Skybaren) bemannas av föräldrar från våra ungdomslag. Restaurang Hyllan kommer i år vara exklusiv för de som bokat bord från 17:30 tills första periodpausen är slut. I andra periodpausen öppnas den upp för samtliga.

Skybaren är för kvällen öppen för våra gäster med VIP-kort. Ett perfekt tillfälle att nätverka och kolla hockey samtidigt! Skybar öppnar 17.30.

Fans Corner

Efter matchen kommer matchenslirare och besöker Fans Corner som vi i år placerar utanför shopen.

Redaktionen