Inför Östersund borta
Publicerad: 2023-11-20
Inför match
VIK jagar ett trendbrott efter två raka förluster. Laget bussar i norrgående riktning för att ta sig an Östersund under morgondagen.

VIK:arna är på väg upp mot Östersund för ny match. Väl där väntar ett Östersund som för närvarande ligger på tabellplats 14 mot VIK:s 13. Det är med andra ord en betydelsefull match som väntar. Lagen har mött varandra en gång under seriespelet. Den gången I ACT-Hallen där VIK segrade med 5-3. 

Hemmalaget Östersund kommer till matchen med fyra raka förluster. Även VIK:s form är negativ då laget kommer med två raka nederlag i bagaget. Mot Brynäs IF senast hemma och dessförinnan borta mot Södertälje SK. Även om spelet varit klart godkänt i bägge matcherna så har poängen uteblivit.

VIK:s spel på resande fot är ingen munter läsning så där krävs klar förbättring för att man ska ha chans att segra. VIK är för närvarande sämsta lag på bortais och Östersund är för närvarande sämsta lag på hemmais i serien. Något som de båda lagen så klart vill ändra på under morgondagen.

Hur VIK-laget kommer att formeras avgörs närmare nedsläpp och kommer då att kommuniceras i våra sociala kanaler.

Admin