Snabbrapport: Västervik-Mora 3-2 efter straffar på fredagskvällen!
Publicerad: 2020-01-17
Snabbrapport
Västerviks IK spelade hemmamatch i Plivit Arena mot Mora IK på fredagskvällen och VIK tog ledningen i första perioden efter snyggt mål där Oskar Pettersson frispelade Marcus Westfält. I andra perioden kvitterade Moras giftige Johan Persson innan Oskar Drugge lyckades få in en lyftning från 45 meter bakom Moras keeper Olof Lindbom. Mora kvitterade än en gång i slutet på andra perioden, när backen Kalle Valtola satte 2-2. Mållös tredjeperiod med några kvalificerade räddningar från Adam Åhman ledde till övertidsspel. Väl där hade VIK de hetaste chanserna. Kim Johansson sköt flera skott, bland annat ett i stolpen. Mållös förlängning gav straffar och där gjorde Ken Jäger mål två gånger, medan Adam Åhman tog tre straffar. Jägers andra straff matchavgörande och två poäng till VIK!

Den fullständiga matchrapporten med stillbilder, VIK-TV:s videomaterial och länkar till medias artiklar om matchen kommer på lördagsmorgonen.