Snabbrapport: Västervik förlorade mot Karlskoga på fredagskvällen
Publicerad: 2020-02-14
Snabbrapport
Västerviks IK spelade hemmamatch mot BIK Karlskoga på fredagskvällen och första perioden blev mållös och ganska chansfattig trots att VIK fick två utvisningar emot sig och BIK en. I den andra började Västervik piggt och var nära ett par gånger, men strax efter öppnade det upp sig för BIK:s och hela HockeyAllsvenskans skyttekung Fredrik Forsberg och Karlskoga tog ledningen med 0-1. VIK:s 1-1-kvittering hinner komma innan andra perioden är slut, då Tim Wahlgren är påpasslig framför Tim Juel och lägger in pucken snyggt i nät. I sista perioden gick BIK ifrån till 1-2 genom Victor Berglind efter en olycklig puckstuds. Victor Wänghult hade en klockren stolpträff i PP-spel, men tyvärr inget mål. När VIK sedan tog ut Arvid Ljung i kvitteringsjakt fick Tim Wahlgren till ett farligt skott som Juel räddade i slutsekunderna. BIK knep därmed alla tre poängen denna kväll.

Den fullständiga matchrapporten med stillbilder, VIK-TV:s videomaterial och länkar till medias artiklar om matchen kommer på lördagsmorgonen.

Matchfakta

Västerviks IK - BIK Karlskoga 1-2 (0-0, 1-1, 0-1)

{!D}

Före nedsläpp hedrade Västerviks IK nyligen avlidne Mikael von der Geests minne med en tyst minut. Här kan du se hela hyllningen från sändningen i C More