Svenska Spel

VÄLKOMMEN TILL VÄSTERVIKS IK:S 
TRE KRONORS HOCKEYSKOLA 
SÄSONGEN 2017-2018

Vi söker killar och tjejer födda 2010 till 2012 som vill vara med vårt glada gäng och spela eller bara testa på att spela hockey. Vi vet att det finns massor av hockeysugna killar och tjejer som drömmer om att få spela hockey och uppleva kamratskapen och pulsen både på och utanför isen. Nu i höst startar vi upp nya grupper och vi välkomnar alla till gemenskapen.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG TILL TRE KRONORS HOCKEYSKOLA 2017-18!

Det går att låna utrustning under två tillfällen och därefter hyra för resterande del av säsongen för förmånligt pris, om man bestämmer sig för att vara med. Det finns ett begränsat antal låneutrustningar, så det är bra om du bokar en utrustning i förväg med lagledningen (kontaktuppgifter nedan).

Vi ser gärna att alla barn spelar med full utrustning (utvecklingen på skridskorna gynnas om skydden är på och hjälm med galler, samt halsskydd är obligatoriska), samarbetspartnern InterSport erbjuder exempelvis prisvärda startkit med byxa, benskydd, handskar, axelskydd och armbågsskydd. Förutom startkit behövs även skridsko, klubba, damaskbyxa, hjälm med galler och halsskydd.

Varje barns första två pass är gratis prova på, en säsong i Västerviks IK:s hockeyskola börjar vid varje barns tredje träning och kostar 400 kronor i medlemsavgift (600 kronor för hela familjen) och 240 kronor i delgagaravgift. Totalt blir alltså kostnaden 640 kronor om inte familjen har fler barn i klubbens hockeyverksamhet.

Första tre träningspassen i Tre Kronors Hockeyskola hölls i Plivit Trade Hallen (Östersjövägen 45 i Västervik) söndag 24 september, söndag 1 oktober och lördag 7 oktober.

Ett fjärje pass kommer att hållas lördag 14 oktober. Tiden är 09-10. Har du missat de tre första passen är det ingen fara, se bara till att kontakta lagledningen (nummer nedan) och gör upp vad som gäller med dem senast fredag 13 oktober. 

Välkommen!

Lagledare för Västerviks IK:s Tre Kronors Hockeyskola för nybörjare är Fredrik Blom. Kontakta honom om du har några frågor:

Fredrik Blom
fredblom@me.com
0705-72 15 98

Tränare är:

Eric Kristiansson
eric@swedishfloorballopen.se
0703-31 24 62

Fredrik Ohlsson
fredrik@swedishfloorballopen.se
0706-86 27 10

Rasmus Johansson
rassa.johansson@gmail.com
0708-79 86 55

Robert Lärk
Magnus Thörnwall

Materialförvaltare är Morgan Nyberg

Logotyp Tre Kronors Hockeyskola

Svenska Ishockeyförbundets information

Det finns mycket material om Tre Kronors Hockeyskola hos Svenska Ishockeyförbundet.

www.ishockeyskolan.se

Här finns information till föräldrar från Svenska Ishockeyförbundet.

Här finns information om pedagogiken och upplägget på Tre Kronors Hockeyskola från Svenska Ishockeyförbundet.

 

Copyright © 2016-2017 Västerviks IK

Telefon: 0490-18230

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB