Svenska Spel

J20: Västerviks IK VS Vimmerby

Publicerad: 2017-11-29 07:13

Vimmerby - Västerviks IK 3 - 7

1:a Perioden

Trots att det är derby så är vi inte där när matchen börjar. Vimmerby tar ledningen med 1-0 på retur efter knappt 3 min.Trots dålig energi och fart lyckas vi kvittera till 1-1 och det i bp .målskytt Carl Ekelund ass Victor Lounis . I slutminuten lyckas vi göra 1-2 genom Tim Nilsson ass Hampus Sjöblad

2:a Perioden

Vi kommer ut med helt annan energi och fart och skapar bra tryck i anfallszon. Det dröjer dock till 7 min innan målet kommer. Målskytt Victor Lounis ass Carl Ekelund och Anton Harrysson. Fyra minuter senare gör Fredrik Nelson 1-4 ass Johan Svensson och Arvid Windahl Tyvärr slappnar vi av och efter retur gör Vimmerby 2 -4 med 2 min kan vi dock utöka ledningen till 2 -5 när Anton Adolfssen tar vara på en indianare.

3:e Perioden

I sista fortsätter vi med samma fart och go som i andra. Hampus Sjöblad gör 2-6 på egen hand .
2 - 7 gör RobinAdolfssen på instick från hörn ass Arvid Windahl och Gabriel Ringdahl efter 9 min. Vimmerby gör sista målet och matchen slutar 3 - 7.

Analys:

Efter en trevande och tempofattig första period tar vi tag i matchen och är klart bättre än Vimmerby som har svårt att hänga med när vi sätter fart i spelet. Vi befäster 2 : a platsen i serien och t.o.m utökar avståndet bakåt då Alvesta förlorade.

 
Jonas Eilersen
 

Copyright © 2016-2018 Västerviks IK

Telefon: 0490-18230

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB