Svenska Spel

VIK-TV: Träffa Mikael Johansson, ny assisterande coach i VIK!

Publicerad: 2018-07-23 08:00

Det är inte bara på isen som Västerviks IK har stor förnyelse denna säsong, även i båset finns nykomlingar för klubben. VIK-TV träffar nye assisterande coachen Mikael Johansson under sommarträningen.

Men det är knappast någon nykomling på svensk hockeys högsta nivå: 51-årige Mikael Johansson kommer till VIK efter att tränat lag som Mora IK och Djurgården i SHL och Vita Hästen i HockeyAllsvenskan, efter en rent enastående aktiv hockeykarriär med mängder av titlar och utmärkelser.

Men det är knappast någon nykomling på svensk hockeys högsta nivå: 51-årige Mikael Johansson kommer till VIK efter att tränat lag som Mora IK och Djurgården i SHL och Vita Hästen i HockeyAllsvenskan, efter en rent enastående aktiv hockeykarriär med mängder av titlar och utmärkelser.Men det är knappast någon nykomling på svensk hockeys högsta nivå: 51-årige Mikael Johansson kommer till VIK efter att tränat lag som Mora IK och Djurgården i SHL och Vita Hästen i HockeyAllsvenskan, efter en rent enastående aktiv hockeykarriär med mängder av titlar och utmärkelser.

Mikael Johansson med på VIK:s sommaträning hoa Actic i Västervik.

Läs artikeln om när Mikael Johansson presenterades som assisterande tränare här.

 
Fredrik Blom
 

Copyright © 2016-2018 Västerviks IK

Telefon: 0490-18230

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB