Svenska Spel

J20: Västerviks ik VS Gislaveds SK

Publicerad: 2017-02-13 07:51

J20 lyckades att vinna med 3-0 mot Gislaved i lördags.


Vik börjar matcher ganska ok anfallsmässigt, men tyvärr slarvas det i uppspelsfasen och vi bjuder Gislaved på några lägen.Efter ca 9 min lyckas vi dock med ett bra uppspel och tar oss snabbt in i anfallszon där vi får tryck som resulterar i en 1-0 ledning. Målskytt Oskar Nelson assist David Andersson och Herman Frisk. Efter det drar vi på oss några tvåor ,men vi reder ut med bra bp. Trots fortsatt slarv så kan vi kontra in 2-0 i 1:a periodens slutminuterna. målskytt Gabriel Ringdahl assist Arvid Fagerström och Karl Ekelund.

Vi försöker få fart på laget i paus men vi tar alldeles för många felbeslut och har svårt att få igång något ordnat spel. Efter halva andra tar vi Time out. Tyvärr så blir det ingen större skillnad. Vi drar på oss ytterligare några utvisningar och det mest positiva med andra perioden är att vi gör det kanon i box play och ett bra målvaktsspel gör att vår 2-0 ledning står sig inför sista.


Tredje fortsätter ungefär som den andra. Vi skapar några lägen men det dröjer till den 10 min innan vi gör 3-0 och det är Oskar Nelson som gör sitt andra för dagen . Nu tror man att vi punktera matchen, men istället för att spela av matchen blir det solokörning, felbeslut m.m. Vi lyckas dock hålla tätt mycket tack vare Samuel Jupiter i målet och vinner med 3-0.
Idag finns det mycket mer att önska, men en seger är alltid en seger. Det vi tar med oss till avslutningen är framförallt bp spelet. Sen hoppas vi att få tillbaka de som var sjuka idag. Är ju alltid svårt när man tvingas till mycket ändringar inför match, vilket märktes idag. /Ledarna

3 - 0
(2-0, 0-0, 1-0)
 
Jonas Eilersen
 

Copyright © 2016-2018 Västerviks IK

Telefon: 0490-18230

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB