Pelle Torstensson fortsätter som tränare i Västerviks IK
Publicerad: 2024-04-19
Kontrakt
VIK:s sportchef Victor Öhman meddelar att Pelle Torstensson fortsätter som tränare för A-laget!

Sportchef Victor Öhman har fått en av byggstenarna på plats i lagbygget inför säsongen 2024/2025. Kvar sedan förra säsongen är målvaktstränaren Gabriel Remelin då ett år återstår på hans kontrakt. Nu presenterar Öhman ett namn till i ledarstaben.

”Pelle är en person jag känner väl och vi har en samsyn i hur vi vill att Västerviks IK ska spela hockey. Pelle kommer även kunna hjälpa till med att utveckla och förbättra det spelsätt som vi kommer att utgå från, samtidigt som han är väldigt tydlig med alla grejer och är duktig på att utveckla varje individ” säger Sportchefen.

I bygget av den övriga organisationen runt Västerviks IK kommer Pelle även att vara en viktig kugge. ”Vi har försökt att tänka helhet där alla tillsammans drar sitt strå till stacken. Pelle kommer ha ett mentorskap till ungdomsverksamheten i sin tjänst och bidra med sitt otroliga hockeykunnande till både ungdom- och juniorverksamheten” meddelar klubbchef Petra Axelsson.

Processen är i full gång med att hitta ytterligare en tränare men det känns väldigt bra att Pelle valde att hoppa på tåget och den nya resan här i Västerviks IK.

Kontraktet med Pelle är skrivet på 1+1

Conny Pettersson