Matchrapport: Ny förlust i Umeå
Publicerad: 2023-10-02
Det blev ingen revansch efter nederlaget i fredags. VIK fick på nytt se sig besegrade mot Björklöven.

Den första perioden blev mållös. Hemmalaget höll i taktpinnen men VIK försvarade sig väl.

I den andra perioden kom målen. Och det var Björklöven som gjorde dom. Tidigt i perioden kom 1-0. Sen rasade VIK ihop fullständigt. Kort senare 2-0, sen 3-0 och hemmalaget gjorde även 4-0 innan mittperioden var över.

Den tredje perioden såg länge ut att bli mållös men när VIK drabbades av ett matchstraff så utökade Björklöven till 5-0. Hemmalaget hann även göra 6-0 innan matchen var över.

En tung helg för VIK med dubbla förluster mot Björklöven. Nu vänder laget hemåt för ny match i Tjusthallen på tisdag då Östersund kommer på besök.